Om UnoPark

Når parkering skal være nemt!

Det skal være let at parkere, og det skal være let at eje et eller flere parkeringsarealer – og det bliver det, når du samarbejder med vores parkeringsselskab.

Danskejet parkeringsselskab

UnoPark er et danskejet parkeringsselskab, der siden 2012 har ydet en høj parkeringsservice for kunder i hele landet. Vi har base i København, men vi varetager parkeringskontrol og udlejning af p-pladser på tværs af både byer og landsdele, og det betyder, at vi kan administrere dit parkeringsareal, uanset hvor i landet det befinder sig.

Vi samarbejder med boligselskaber, andels- og ejerforeninger, små erhvervsdrivende og store virksomhedsdomiciler, ligesom vi håndterer parkeringskontrollen i både indkøbscentre og parkeringskældre – og vi hjælper desuden privatpersoner med at udleje enkelte p-arealer.

Kort sagt: UnoPark sørger for, at dine parkeringspladser forbeholdes de retmæssige brugere, så parkeringsoplevelsen blive gnidningsfri og nem.

Vores parkeringsfirma varetager alle etablerings- og driftsomkostninger:

Den daglige parkeringskontrol

Online parkeringssystemer og app

Udarbejdelse af fysiske parkeringstilladelser

Udarbejdelse af fysiske gæstetilladelser

Opsætning af betalingsautomater

Udstedelse og inddrivelse af kontrolgebyr

Håndtering af klager og indsigelser

Opsætning af EasyPark

Opsætning af skilte

Fra enkelte p-pladser til store betalingsanlæg

Hos UnoPark bestræber vi os hver dag på at yde en høj parkeringsservice for alle vores kunder, og det er vigtigt for os, at den enkelte føler sig i gode hænder – uanset størrelsen på parkeringsarealet.

Vi samarbejder med private kunder, der ønsker at udleje en eller to parkeringspladser i specifikke tidsrum, og vi håndterer parkeringskontrollen hos store virksomheder, der vil skabe den bedst mulig parkeringsoplevelse for medarbejdere og kunder. Hos os er der plads til alle.

Alle vores parkeringsvagter har gennemgået en uddannelse som vagt, og de bærer uniform, når parkeringskontrollen udføres. På den måde er de synlige for parkanterne, og de er klædt på til at møde eventuelle udfordringer med stor professionalisme og imødekommenhed.

Vil du høre mere om vores parkeringsselskab, er du altid velkommen til at kontakte os på

+45 70 209 204

Det er hurtigt og nemt at komme i gang.