Parkeringskontrol i København Vi står for alle udgifter forbundet med parkeringskontrollen

Få en fleksibel parkeringsløsning tilpasset dine behov

Ønsker du at byde dine gæster velkommen med gode parkeringsforhold, så er parkeringsservice en oplagt mulighed. Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol i København og hovedstadsområdet, og vi tilpasser vores services, så de matcher dine behov.

Parkeringskontrol er aktuelt i mange forskellige situationer, og vi hjælper både boligforeninger og virksomheder med at holde parkeringspladserne fri til de retmæssige brugere.

Der er altså hjælp at hente, uanset om du står i spidsen for din ejerforening, driver et hotel eller en forretning, håndterer parkeringspladserne i et butikscenter, på en uddannelsesinstitution, i en parkeringskælder eller noget helt fjerde.

Gratis parkeringsservice i København

Det skal være let for kunder, beboere og gæster at parkere, og det skal være mindst lige så nemt for dig at administrere parkeringspladserne. Det bliver det, når du samarbejder med os, og det koster dig ikke en krone.

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger i hele København, og vi håndterer alle omkostningerne i forbindelse med etablering, skiltning, drift og vedligehold. Du skal bare kontakte os, så tager vi en indledende og uforpligtende samtale om dine behov og de muligheder, vi tilbyder. Beslutter du dig for at fortsætte samarbejdet, får du tilknyttet en personlig parkeringskonsulent, der hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige parkeringskontrol.

I den forbindelse er det værd at nævne, at vi har tilpasset vores services, så der er en løsning for alle; om du vil have fysiske eller digitale parkeringstilladelser, tilmelding via app, betalingsautomater, nummerpladegenkendelse, sporadisk parkeringskontrol eller 24 timers bemanding – vi finder den model, der matcher dine ønsker.

UnoPark er et landsdækkende parkeringsselskab med base i København, og vores primære formål er at gøre det let for dig at administrere dine parkeringspladser – og ikke mindst nemt for de retmæssige brugere at finde en ledig plads.

Vi samarbejder med boligselskaber, andels- og ejerforeninger, små erhvervsdrivende og store kontordomiciler, og vi håndhæver parkeringskontrollen i butikscentre og parkeringshuse i indre by såvel som i yderområderne. Uanset om der er tale om få parkeringspladser eller et stort parkeringsareal, yder vores parkeringsvagter en professionel og effektiv service med udgangspunkt i de regler og krav, du har opstillet.

Tryghed, gennemsigtighed og pålidelighed er nøgleordene, og du kan trygt overlade opsynet med dine parkeringspladser til os.

Når du vælger UnoPark som dit parkeringsselskab i København, får du ikke bare parkeringskontrol. Du får en samarbejdspartner, der sætter dine behov forrest, og du får en sparringspartner, der hjælper dig med at finde den helt rigtige parkeringsløsning – og så får du naturligvis del i alle de mange fordele, der følger med at vælge os til at føre opsyn med dine parkeringspladser.

I parkeringssituationer med uretmæssig parkering kan der opstå konflikter og konfrontationer, som fører til utryghed i området. Vores parkeringsvagter har alle gennemført en vagtuddannelse og er klædt på til at håndtere situationer af den slags, ligesom de er uddannet til effektivt at sikre, at reglerne på området overholdes i overensstemmelse med vores indbyrdes aftale.

Som ejer eller administrator af parkeringspladserne er det dig, der bestemmer, hvilker regler der skal være gældende på området. Din personlige parkeringskonsulent guider dig naturligvis, og vi indretter vilkårene præcis, som du ønsker.

Vælger du UnoPark til at føre opsyn med dine parkeringspladser i København, får du mulighed for at føre kontrol alle døgnets timer. Vi patruljerer løbende parkeringsarealet både morgen, middag, aften og nat, og det gælder i hverdage, weekender og på helligdage, hvis du ønsker det.

Står du i en situation, hvor du har akut behov for en parkeringsvagt, kan du ringe til vores vagtcentral, så får du hjælp hurtigst muligt.

Vi håndterer alle praktiske opgaver i forbindelse med drift af parkeringsarealet, men vi har samtidig udviklet en intuitiv app, der giver dig overblik over trafikken. Her kan du udstede parkeringstilladelser og gæstetilladelser, ligesom de faste brugere kan oprette sig ved at indtaste bilens registreringsnummer.

Hos UnoPark får du tilknyttet din egen personlige rådgiver, så du har en fast kontaktperson, der kender dig og dine parkeringspladser. Rådgiveren hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, ligesom vedkommende står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker ændringer i din aftale.

Vi står klar til at hjælpe

Lad os hjælpe dig. Vi har stor erfaring med parkeringskontrol til erhverv, boligforeninger, parkeringskældre og parkeringshuse.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes indgives via www.pklage.dk.

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes INDGIVES VIA

   www.pklage.dk

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.