Kameraløsning En løsning med ANPR-Kamera til nummerpladegenkendelse

Automatisk parkeringskontrol med nummerpladegenkendelse

Ønsker du at have det fulde overblik over de biler, der kører ind og ud af dit parkeringsanlæg, uden at det koster for mange ressourcer, kan automatisk parkeringskontrol være en god løsning.

Automatisk parkeringskontrol sker ved hjælp af moderne teknologi, hvor et kamera registrerer det enkelte køretøj, der benytter anlægget.

Det er hurtigt og effektivt, og det er ikke bare en god og fleksibel erstatning for den traditionelle parkeringsautomat – det er også en løsning, der giver dig mulighed for at hente data på dine besøgendes geografiske placering.

Perfekt til store parkeringsanlæg

Kameraløsningen er et godt alternativ til mere traditionelle parkeringsløsninger både i forbindelse med parkeringskældre og boligforeninger, fordi det giver overblik og kontrol uden at kræve hverken tid eller ressourcer til gengæld.

Parkeringssystemet aflæser køretøjets nummerplade ved ankomst, og når bilen forlader anlægget, udregnes den mellemliggende tid, hvorefter parkanten kan betale digitalt gennem vores app. Undlader parkanten at betale, sender systemet automatisk et kontrolgebyr til ejeren af bilen, og det samme gør sig gældende, hvis uvedkommende parkerer på arealet.

Hos UnoPark håndterer vi al administration i forbindelse med inddrivelse af kontrolgebyrer, ligesom vi opsætter skilte uden omkostninger for dig. 

Parkeringsvagter for effektiv kontrol

Den automatiske parkeringskontrol er perfekt i forbindelse med udstedelse af kontrolgebyrer til uvedkommende parkanter, ligesom det er en nem og fleksibel løsning for brugerne – men der er ingen fysisk tilstedeværelse af parkeringsvagter, hvilket kan være nødvendigt for at skabe tryghed i området.

Hos UnoPark kan du kombinere din kameraløsning med traditionel parkeringskontrol, så vores vagter udfører kontinuerlig patruljering af området efter aftalte vilkår. Det kan være fast kontrol alle døgnets timer, eller det kan være i specifikke tidsrum – det er helt op til dig.

Alle vores parkeringsvagter bærer uniform, ligesom de er uddannede til at håndtere eventuelle konflikter, og begge dele kan medvirke til at forebygge hærværk, tyveri og uvedkommende ophold på parkeringsanlægget, så brugerne kan færdes trygt og sikkert.

En skræddersyet løsning

Når du vælger UnoPark til at etablere din kameraløsning og holde opsyn med dit parkeringsanlæg, får du automatisk tilknyttet en parkeringsrådgiver, der hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige parkeringsmodel til dine behov. Både hvad angår opmærkning af p-påse, opsætning af skilte, regler, vilkår og betalingsmuligheder.

Får du brug for at ændre i vores samarbejdsaftale undervejs, kontakter du blot din rådgiver, og har du spørgsmål, gælder det samme; du kan altid ringe til din parkeringsrådgiver, når du har brug for hjælp på parkeringspladsen.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe

Lad os hjælpe dig. Vi har stor erfaring med parkeringskontrol til erhverv, boligforeninger, parkeringskældre og parkeringshuse.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes indgives via www.pklage.dk.

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes INDGIVES VIA

   www.pklage.dk

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.