Opmærkning af p-båse

Når du indgår et samarbejde med UnoPark – hvad enten det er om parkeringskontrol, egenkontrol eller kombineret egenkontrol – afholder vi som udgangspunkt alle udgifter i forbindelse med etablering og drift.

Vi sørger også for opmærkning af parkeringsbåse dog med et vist forbehold: Dit parkeringsareal skal kunne tjene investeringen ind indenfor en rimelig periode, og samtidig skal du være indstillet på at binde dig til samarbejdet for en tid.

Er ovenstående aktuelt, tilbyder vi opmærkning af parkeringsbåse kvit og frit, så du kan sætte skub i dit parkeringsareal uden omkostninger.

Bindingsperiode

Som udgangspunkt er der ingen bindingsperiode, når din parkeringsservice leveres af UnoPark, da vi mener, at det bedste samarbejde opstår, når der er tillid og respekt parterne imellem – og her er det ikke nødvendigt at binde sig til en kontrakt for en længere periode

Når det kommer til opmærkning af parkeringsbåse, kan det dog være nødvendigt med en kort bindingsperiode, så vi kan sikre den nødvendige tid til at tjene omkostningerne ind igen. Hvor lang tid det drejer sig om, afhænger af dit parkeringsareal, og da det altid er en individuel vurdering, bør du kontakte os for nærmere information.

Optimal opmærkning til alle forhold

Hos UnoPark benytter vi altid de bedste og mest slidstærke materialer, når vi opmærker parkeringsbåse, og vi har den nødvendige ekspertise til at få mest muligt ud af dit parkeringsareal.
Vi udfører alle former for opmærkning, fx:

  • Opmærkning til personbiler
  • Opmærkning til kunde- og personaleparkering
  • Opmærkning til knallert- og motorcykelparkering
  • Opmærkning til nummererede parkeringsbåse
  • Opmærkning til handicapparkering

Den enkelte løsning tilpasses dine behov, så pladsen på dit parkeringsareal udnyttes bedst muligt, og vi overholder altid gældende krav til både størrelse, placering og skiltning.