Parkeringskontrol Nordhavn

Få en skræddersyet løsning uden omkostninger

I Nordhavnen blander butikker og caféer sig med boliger såvel som store og små virksomhedsdomiciler af forskellig slags. Bydelen summer af liv både aften og dag, hverdag og weekend – og dermed også af bilister der leder efter en parkeringsplads.

Ejer du en række parkeringspladser i forbindelse med virksomhed, eller administrerer du boligforeningens parkeringspladser, og vil du gerne sørge for, at de anvendes af de ønskede brugere? Så kan professionel parkeringskontrol meget vel være den rette løsning.

Parkeringskontrol i Nordhavn er også en oplagt mulighed for dig, der ønsker at tjene penge på dine parkeringspladser. Hos UnoPark har vi mange års erfaring med at omdanne parkeringsarealer til betalingsparkering med behørig skiltning og nærværende patruljering i området.

Stor fleksibilitet med parkeringskontrol i Nordhavn

Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om at etablere parkeringskontrol, kan du få glæde af de mange fordele, der følger med en professionel parkeringsløsning. Hos UnoPark får du først og fremmest:

 • Omkostningsfri parkeringskontrol
 • Minimal administration
 • Stor fleksibilitet
 • Uddannede parkeringsvagter
 • Døgnbemandet vagtcentral

Den store fleksibilitet kommer til udtryk i udformningen af vores parkeringsaftale. Her tager vi udgangspunkt i dine specifikke ønsker og tilpasser aftalen til netop dit parkeringsareal. I fællesskab finder vi frem til de parkeringsregler, der skal være gældende, ligesom vi også sammen vurdere, hvor ofte det er nødvendigt at kontrollere området.

Viser det sig, at reglerne ikke helt fungerer, som du havde håbet, eller at dine behov ændrer sig, så tilpasser vi aftalen hen ad vejen. Det sker hurtigt og let ved at kontakte din faste parkeringskonsulent, som kender både dig, din aftale og ikke mindst parkeringspladsernes disposition.

Minimal administration for virksomheder og boligforeninger

En af de helt store styrker ved parkeringskontrol hos UnoPark er, at vores digitale platform minimerer administrationsbyrden for dit vedkommende.

Står du i spidsen for en boligforening, kan du tilbyde beboerne en app, hvor den enkelte beboer selv kan oprette en fast parkeringstilladelse ved hjælp af bilens registreringsnummer. Systemet afstemmer automatisk bilens registrerede adresse med boligforeningens, så det ikke er muligt at oprette tilladelse til et køretøj, der ikke er registreret i ejendommen. Samtidig bliver det muligt for beboerne selv at udstede midlertidige parkeringstilladelser til gæster – dog med en begrænsning på antallet fastsat af bestyrelsen.

Driver du en virksomhed, og vil du gerne give medarbejdere og/eller kunder mulighed for gratis parkering, kan vi opsætte en tablet ved hovedindgangen til registrering af deres køretøjer.

Begge situationer kan naturligvis kombineres med betalingsparkering, hvis du ønsker det.

Vi står klar til at hjælpe

Lad os hjælpe dig. Vi har stor erfaring med parkeringskontrol til erhverv, boligforeninger, parkeringskældre og parkeringshuse.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes indgives via www.pklage.dk.

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.

   Har du modtaget et kontrolgebyr, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 10 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

   Alle klager bedes INDGIVES VIA

   www.pklage.dk

   Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.