Egenkontrol

Udsted selv kontrolgebyr

Har du et parkeringsareal, der kræver kontinuerlig parkeringskontrol, og ønsker du selv at være den, der har overblikket og udsteder eventuelle kontrolgebyrer, så kan egenkontrol meget vel være den løsning, du leder efter.

Med egenkontrol har du det fulde overblik over, hvilke biler der parkerer på dit område, og med hjælp fra UnoParks app, kan du hurtigt og let føre kontrol, oprette faste parkeringstilladelser og gæstetilladelser og ikke mindst udstede kontrolgebyr til uvedkommende parkanter.

Egenkontrol er en fleksibel mulighed for dig, der ønsker at have det fulde overblik over de biler, der parkerer på dit område. Du kan selv udstede kontrolgebyr til de parkanter, der ikke overholder reglerne, ligesom du selv opretter eventuelle parkeringstilladelser til både faste brugere og gæster.

Fordelen ved egenkontrol er, at vi varetager al administration forbundet med inddrivelse af eventuelle kontrolgebyrer, så du udelukkende skal koncentrere dig om at holde parkeringsarealet fri for ubudne gæster.

Vi håndterer administrationen

Egenkontrol er en god løsning for dig, der gerne vil styre dit parkeringsareal på egen hånd, men som samtidig vil undgå at bruge for meget tid på administration – vi sørger nemlig for at inddrive eventuelle kontrolgebyrer, ligesom vi står for opsætning af skilte.

Bliver det nødvendigt at uddele et kontrolgebyr, opretter du hurtigt og let en sag via vores app, mens du bruger den medfølgende printer til at udskrive afgiften. Er der perioder, hvor du ikke har mulighed for at udføre kontrol, tilbyder vi desuden en kombineret løsning, hvor vores vagter dækker dit fravær.

Du fastsætter reglerne

Når du samarbejder med UnoPark omkring parkeringskontrol og parkeringsservice generelt, er det altid på dine præmisser. Vi tilpasser parkeringsløsningen efter dine behov, så du får præcis de muligheder, du har brug for, og vi skræddersyer skiltene, så de passer til de regler og vilkår, du opsætter. Via vores app får du overblik over brugen af dit parkeringsareal, fx kan du

Se månedlige rapporter

Skabe overblik over brugerne

Oprette faste parkeringstilladelser

Oprette gæstetilladelser

Udstede kontrolgebyr

Med egenkontrol får du den fulde kontrol over dit parkeringsareal, og det er enkelt og let at håndtere alle aspekter af parkeringen – især fordi vi varetager den generelle administration.