Betalingsparkering

Tjen penge på dit parkeringsareal

Parkeringspladser er en mangelvare, og særligt i de store byer og i områder med shopping og indkøb kan det være nærmest umuligt at finde et sikkert sted til bilen. En let tilgængelig parkeringsplads er mange penge værd, og har du én eller flere, kan du med fordel overveje at gøre anlægget til betalingsparkering.

Hos UnoPark kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige parkeringsløsning, så både du og kunderne får det optimale udbytte af parkeringspladserne. Vi håndterer både det praktiske og økonomiske i forbindelse med etablering, drift og administration, og vores uddannede parkeringsvagter fører kontrol med pladserne efter dine anvisninger.

Mobilparkering er en løsning, der fungerer godt, hvis du har centrale parkeringsfaciliteter, der ikke udnyttes til fulde af dig selv eller dine kunder. Det kan være, du er butiksindehaver med ekstra parkeringspladser, at boligforeningen har overskydende parkeringspladser i dagtimerne eller noget helt tredje.

Både EasyPark, ParkMan og ParkOne kan anvendes som betalingsmuligheder, så det er hurtigt og let for alle parkanter.

Betalingsautomaten kender de fleste, og det er en god løsning ved større parkeringsanlæg. Vil du øge fleksibiliteten for parkanterne, er en kombination af betalingsautomat og mobilbetaling en optimal betalingsmodel.

Du sætter rammerne

Har du tidligere ladet bilister parkere gratis på dine parkeringspladser, og er du ikke helt tryg ved tanken om at opkræve betaling, kan vi sammensætte en fleksibel aftale, der passer til dine behov.

Du kan fx tilbyde kunderne X antal timers gratis parkering, eller du kan nøjes med at opkræve betaling i de timer, hvor parkeringsarealet bruges mest. Mulighederne er mange, og som ejer af parkeringsarealet er det dig, der bestemmer regler og vilkår – er du i tvivl, står vi naturligvis klar med rådgivning.

Med parkeringsservice hos UnoPark får du en individuel og fleksibel løsning, og det er altid gratis og uforpligtende for dig. Du får tilknyttet en fast kontaktperson, der står til rådighed, hvis der opstår problemer, og du kan opsige aftalen med kort varsel, hvis du ønsker det.

Kundetilpasset betalingssystem

Den gode parkeringsoplevelse er i højsædet, når vi etablerer betalingsparkering, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder for betaling, som i sidste ende optimerer indtjeningen for dig.

Grundlæggende drejer det sig om mobilbetaling eller betalingsautomat – eller en kombination af begge dele – og hvilken løsning der er den bedste, afhænger som regel af størrelsen på dit parkeringsanlæg

Kundetilpasset betalingssystem

Det følger mange fordele med i kølvandet på et parkeringsanlæg med betaling, og med den rette samarbejdspartner kan du sikre gode forhold for både dig og bilisterne.

Med betalingsparkering får du blandt andet:

En direkte indtægt på dine parkeringspladser

Et godt flow på dit parkeringsareal

En større udskiftning af biler og eventuelle kunder

Færre uvedkommende parkanter

Ingen langtidsparkering

Parkeringsvagterne hos UnoPark bærer uniform, så det er tydeligt for parkanterne, at de er til stede. Samtidig er de alle uddannede til at håndtere de konflikter, der kan opstå i en parkeringssituation, og vores fulde fokus er på at levere en god service overfor den enkelte parkant.